O nama

O nama

SUINS d.o.o. je preduzeće za međunarodnu i unutrašnju špediciju i usluge, a stojimo Vam na raspolaganju i službi sa svojim stručnim timom uz preko 2 decenije iskustva u obavljanju poslova iz ove oblasti!

Sedište firme se nalazi u NOVOM SADU, mreža poslovnih jedinica obuhvata jedinice u SUBOTICI, HORGOŠU I BATROVCIMA. Na svim graničnim prelazima i ostalim gradovima Srbije imamo pouzdane saradnike i partnere, te u poslovima carinskog posredovanja pokrivamo teritoriju cele Srbije.

Naš tim čine profesionalci i licencirani carinski zastupnici, koji Vam pomažu u neometanom kretanju robe, ažurnom carinskom posredovanju, sigurnoj organizaciji transporta i pri sklapanju poslova.

Kada se nađete u situaciji da imate kupljenu robu u inostranstvu i želite da je prevezete do Vašeg mesta u Srbiji ili regionu ili pak obrnuto … kada želite da Vašu robu isporučite kupcu u regionu ili inostranstvu … obratite se našem SUINS timu i Vaš problem je rešen.

Naša obaveza je da Vam obezbedimo transport, pružimo Vam podršku oko kompletne pocedure slanja robe u inostranstvo ili slanja robe iz inostranstva ka Vama.

Pošaljite Vašu robu sigurnim putem u bilo koju zemlju Evrope

subotica

Izaberite način prevoza Vaše robe

Drumski
Zeleznicki
Brodski
Avio

Pošaljite nam upit

PitajteUkoliko imate pitanje u vezi naših usluga i poslovanja budite slobodni da nas kontaktirate.

Međunarodna špedicija i transport - SUINSPitajte nas telefonom

Radnim danima od 08 do 16 časova

+381 (0)24 551 651

od 16 do 20 časova

+381 (0)600 551 651

© 2012 Međunarodna špedicija i transport - SUINS SUINS d.o.o. Design and development by Studio QWERTY